diumenge, 15 de desembre del 2013

Ara ve Nadal

Ara ve Nadal, menjarem torrons i amb sa guitarreta cantarem cançons. Què guapos que han quedat els arbres tot decorats per Nadal amb els treballs que heu fet a classe!!!

dimecres, 11 de desembre del 2013

La Serra de Tramuntana

Com sabeu, el tema anual d'aquest curs és LA SERRA DE TRAMUNTANA.
Aquí us deixo un vídeo on explica moltes coses sobre ella. Preniu nota que ho treballarem a classe!

BRICOLAJE PARA NIÑOS

N'Hugo, de 4t, al taller de biblioteca es va dur a casa un llibre de manualitats (Bricolaje para niños). Mireu quines creacions de papiroflèxia que ha fet! A què són xulíssimes?
Si algú en vol fer, ja sabeu on podeu trobar el llibre.

dimecres, 4 de desembre del 2013

Papiroflèxia-Ocell de paper



Recordau el conte de Fernando Alonso (l'escriptor, no el pilot de fòrmula 1) que llegirem a castellà? El de LA PAJARITA DE PAPEL? Us proposo fer-ne moltes perquè mai estiguin soles. Aquí teniu un vídeo on podeu veure com es fan. Venga, paper i ORIGAMI!!!

Ahh!!! Per si us interessa, el conte de La Pajarita és d'un llibre de contes escrit, com hem dit abans, per Fernando Alonso i el seu títol és El hombrecillo vestido de gris y otros cuentos.

dimarts, 3 de desembre del 2013

Multiplicar por 2 cifras




Aquí teniu el vídeo que vèrem l'altre dia a classe, on explicava com multiplicar per 2 xifres.

dilluns, 2 de desembre del 2013

El mur de na Rita fredolica

Els alumnes de 4t hem fet un mur amb el padlet amb comentaris sobre el llibre de lectura La Rita fredolica. Encara no hem acabat el llibre, així que el mur encara està en construcció. Però aquí teniu un primer tast de la lectura. Si algú vol afegir comentaris, només heu de clicar sobre el mur i us apareixerà una finestreta per poder escriure. Però, ALERTA!!!, heu de procurar no trepitjar els missatges que ja hi ha escrits. Podeu moure el vostre escrit a qualsevol lloc on hi hagi espai.